Om Slipsebanditten

Slipsebanditten er en dansk netbutik stiftet i sommeren 2013. Slipsebanditten sælger slips, butterflies og andre lækre accessories til en pris, som gør at alle kan være med – både til børn og voksne. Kvaliteten er lækker, og vores leverandører er valgt med omhu – vi vil nemlig ikke gå på krompromis med kvaliteten, bare for at prisen skal være god.

Hos Slipsebanditten går vi meget op i at være opdateret indenfor tidens tendenser og modetrends, hvorfor du altid kan være sikker på, at de nyeste og smarteste modeller findes på Slipsebanditten.dk. Det kan derfor være en god ide at tjekke hjemmesiden jævnligt, da vi løbende opdaterer udvalget.
Alle vores varer er lagerførte, hvilket betyder at du vil have dine varer indenfor ganske få dage. Skal du bruge dit slips, butterfly eller accessorie i weekenden, kan det dog være en god ide at bestille senest onsdag med quick post.

Hos Slipsebanditten er vi meget opmærksomme på at kunden altid har en god oplevelse når de handler hos os. Vi forsøger derfor at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og giver gratis fragt ved alle bestillinger til en samlet værdi af over 200 kr. Endvidere giver vi 14 dages fuld returet og pengene tilbage, hvis varen ikke lever op til de forventninger som du måtte have. Dette kræver dog at varen returneres i original emballage og uden tegn på brug.

Har du nogle spørsmål om f.eks. produkter, levering, priser e.lign, så kan du kan altid komme i kontakt med os på info@slipsebanditten.dk, eller ved at give os et kald på 51 34 51 11.

Det er muligt at aftale afhentning af varer, men dette kan pt kun ske fra Slipsebandittens varelager på Banevangen 9, 3700 Rønne (Bornholm).

Bedste hilsner
Slipsebanditten IVS
v/ Jesper, Christian & Christian
Banevangen 9
3700 Rønne
CVR-nr 37418323