Vilkår & betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Slipsebanditten IVS.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Slipsebanditten IVS. Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Slipsebanditten IVS.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Slipsebanditten’s side, er denne af vejledende art. Slipsebanditten IVS indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra Slipsebanditten IVS anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark og betales af Slipsebanditten IVS, hvis du bestiller for mere end 200 kr, og er således gratis for dig. Vi bestræber os på at levere din vare hurtigst muligt, og leveringstiden er oftest 3-5 dage. Hvis ikke andet aftales, så sendes varen(e) med Post Danmarks alm. post. Du kan også vælge at få sendt med Quickpost. I så fald afkortes leveringstiden, og vil som oftest være 1-2 dage. Det kan dog i enkelte tilfælde forekomme, at varen vil være tre dage undervejs – men i samarbejde med Post Danmark – forsøger vi altid at du kan modtage din vare hurtigst muligt.
Betaling af din(e) vare(r) sker kun i det øjeblik, hvor vi sender pakken til dig.

Risikoen for varer købt hos Slipsebanditten IVS overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Slipsebanditten IVS, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Slipsebanditten IVS.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. Du har altså to års reklamationsret.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard eller MobilePay. Alle priser i Slipsebanditten IVS – på web-adressen https://slipsebanditten.dk – er inkl. moms.

Fortrydelsesret
Slipsebanditten.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Hvis du som kunde anvender din fortrydelsesret, skal du tilbagebetales hele beløbet for varen. Du skal dog selv betale forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering af varen.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Vi hjælper dig dog gerne med at guide til hvorledes dette skal foregå. Giv os hurtigst muligt besked, så finder vi en løsning.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit køb. Tak fordi du handler hos Slipsebanditten!

Bedste hilsner
Slipsebanditten IVS
v/ Jesper, Christian & Christian
Banevangen 9
3700 Rønne
CVR-nr 37418323